Kyllingekebab på japansk

Kyllingekebab på japansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 marinade:
1 dl.æblejuice
1 dl.japansk soya
3 spsk.rørsukker
4 spsk.hønsebouillon
1 lillestykke chili
 
 Desuden:
1 grøn og rød peberfrugt
2 porrer
500 g.kyllingekød uden ben
4 storechampignoner
 olie til pensling
 salt
 
Opskrift:
Rør æblejuice, soyasauce, sukker og bouillon sammen i en gryde og lad det koge op. Kog marinaden ind til 4 spsk væske. Fjern frøene fra chilien, hak den fint, og tilsæt den. Halver peberfrugterne, fjern frøene, og lad halvdelen ligge 2 minutter i kogende, let saltet vand. Lad dem dryppe af, og snit dem i små firkanter.

Fjern det grønne fra porrerne. Snit det hvide i 3 cm lange stykker, og blancher også disse i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af.
Skær kyllingekødet i 3 cm store tern.

Læg 8 træspid i koldt vand, så der ikke går ild i dem på grillen.

Halver champignonerne. Anbring skiftevis kød, grønsager og svampe på spiddene. Pensl spiddene, først med olie, dernæst med marinade, og grill dem 6-8 minutter og pensl dem jævnligt med marinaden imens.





karakterer:
Opskriften er vist 21542 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
GOD MAD