Kyllingekebab på japansk
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Rør æblejuice, soyasauce, sukker og bouillon sammen i en gryde og lad det koge op. Kog marinaden ind til 4 spsk væske. Fjern frøene fra chilien, hak den fint, og tilsæt den.
Halver peberfrugterne, fjern frøene, og lad halvdelen ligge 2 minutter i kogende, let saltet vand. Lad dem dryppe af, og snit dem i små firkanter.
Fjern det grønne fra porrerne. Snit det hvide i 3 cm lange stykker, og blancher også disse i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skær kyllingekødet i 3 cm store tern. Læg 8 træspid i koldt vand, så der ikke går ild i dem på grillen. Halver champignonerne. Anbring skiftevis kød, grønsager og svampe på spiddene. Pensl spiddene, først med olie, dernæst med marinade, og grill dem 6-8 minutter og pensl dem jævnligt med marinaden imens. |
|
Opskriften er vist 21542 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer ER FRA ALS - 2005-01-01 01:01:01 GOD MAD |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne