Ananas chips
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Skær top og bund af ananasen. Stil den på en af snitfladerne og skær så skrællen af. Skær ananasen i så tynde skiver som muligt på tværs af længderetningen (2-3 mm). Kom skiverne i en skål, hæld citronsaften over. Kog vand og sukker op og hæld så den sirup ned til ananasskiverne. Ryst rundt så alle skiverne er dækket og marinér dem til de er helt kolde. Lad dem dryppe grundigt af og fordel så skiverne på bagepapir på bageplader og tør dem ved 75 grader varmluft, 5-6 timer indtil ananas-skiverne er knastørre. (Alternativt kan skiverne tørres på bagepapir i fyrrum, ovenpå pejsen, eller radiato-ren).
Opbevar dem i en lufttæt dåse - op til 2-3 dage - før de skal spises, med noget mildt, blødt, sødt, køligt, smeltende. |
|
Opskriften er vist 32585 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2009-09-28 10:02:26 Skulle lave disse chips min søn skulle ha med i skole, men efter de havde stået i ovnen i 9 timer opgav vi. Kan ikke anbefales!!!!!! anonym - 2009-07-24 20:20:38 Der står at man skal koge 50g sukker og 1dl vand sammen til en sirup, det hele skal hældes over.. Mig..! - 2007-10-16 17:25:13 Der står jo ikke hvor meget sirup der skal i? Sidsel - 2007-10-13 21:31:39 Det lyder mega godt.. Vil prøve det næste gang vi skal have gæster.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne