Abrikos Clafoutis

Abrikos Clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.abrikoser
30 g.flækkede mandler eller mandelflager
 
 Dej:
2 æg
3 spsk.sukker
75 g.hvedemel
2 dl.mælk
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Hæld væden fra abrikoserne og kom dem i en lille smurt tærteform. Drys mandelflager over.

Pisk æg og sukker sammen og bland melet i sammen med mælken. Hæld dejen over abrikoserne og bag 180 grader i ca. en halv time.

Server desserten, mens den endnu er lun, med sigtet flormelis på.

Tips:

Andre frugter eller bær kan bruges i stedet - bagetiden vil være den samme.





karakterer:
Opskriften er vist 18491 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu