Rispandekager
Hovedingrediens : Mel - Rismel Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Bland rismel med kokosmælk, sukker, salt og gurkemeje og tilsæt vand til dejen har konsistens som tynd pandekagedej.
Steg pandekagerne på en varm pande
|
|
Opskriften er vist 54063 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (85 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-05-11 10:41:55 Lærke, du skal hælde lidt mere på end til almindelige pandekager og så skal panden være skoldhed - hav tålmodighed og efter et minuts tid eller to kan du begynde at løfte lidt i kanten og når de er blevet sprøde på undersiden kan du enten vende den og bage den på den anden side også eller du kan lægge ingredienser på den ene halvdel og lade dem stege med i et minuts tid og lige inden servering klapper du den tomme del af pandekagen over den del med fyldet og så kan du servere straks. Lærke - 2009-03-21 11:55:58 Jeg har ikke kunne få dem til at hænge sammen på panden og måtte tilsætte noget hvedemel. josefine - 2007-10-09 12:03:55 mmmmmmm. det lyder rigtig lækkert ! (: krusus og lissasussen - 2005-01-01 01:01:01 de smager dejligt og har en flot gul farve. kan helt klart anbefales! Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Desvæære mangler der at stå at man skal stege pandekagerne med flæsk der er marineret, samt rejer, bønnespirer og forårsløg. De skal steges meget varmt, under låg. Ved servering fykder man dem med salat og krydderurter. De hedder Banh Xeo. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mmh... lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne