Pærekompot
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne gøres i stand, skæres i firkanter og koges møre uden at koge ud. De køles helt af. Fløden piskes til ikke for bastant skum, der krydres efter smag og blandes med pærekompotten.
Denne kompot liver godt op på mange rester som f.eks. kold hamburgerryg, steg eller frikadeller.
|
|
Opskriften er vist 19219 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne