Hjemmelavet nougat (Hård)
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak hasselnødderne groft. Bag hasselnødderne ved ca 180 grader C. alm. ovn i ovnen til de er lysebrune, tag dem ud.
Varm sukkeret på en teflonpande eller i en gryde, når sukkeret er smeltet, hældes hasselnødderne i, der røres rundt, så nødderne er dækkede, og massen hældes ud på et stykke bagepapir. Du skal blot knuse nougaten med en kagerulle eller lign, når du skal bruge det. |
|
Opskriften er vist 80884 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2011-05-17 23:44:38 Det kan anbefales at komme en smule natron i sammen med nødderne (ca. en halv teskefuld til den mængde, der er angivet her). Det vil gøre karamelmassen skør og meget lettere at knække, når den er afkølet. Henriette - 2005-01-01 01:01:01 det er det bedste nougat jeg har smarkt længe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne