Winerbrødsstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered cremen (ligesom til spandauere)
Del dejen i to dele og udrul hvert stykke til en aflang firkant, ca. 15x40 cm. På et meldækket bord.
Læg dejstykkerne på et bageplade beklædt med bagepapir. Fordel cremen i en stribe midt på dejen - dog ikke helt ud til enderne. Sæt ovnen på 225 grader.
Fold langsiderne af dejen ca. 1/3 ind mod midten og tryk godt sammen. Lad wienerbrødsstængerne hæve i ca. 20 minutter.
Pensl med sammenpisket æg, drys med hakkede mandler/nødder og tesukker og bag wienerbrødsstængerne i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 19696 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Petersen - 2018-01-03 19:32:41 Må indrømme kan bedst lide Remonce med Marzipan også gode til jeres opskrifter tommy - 2010-10-27 12:09:54 opskriften på winerbrødsdej findes hvis i søger på winerbrød der er grund opskriften på dejen og ja man bruger grunddejen til alle slags winerbrød dejen kan med rette laves i store mængder og fryses ned o potions størelser MVH T carina-sj - 2009-08-12 16:19:22 uhm .. bedere beskrivelse af indgridienser? anonym - 2008-04-19 21:32:15 fedt nok man får af vide hvad fyldet er er der ingen der har en ordenlig opskrift som den fødselsdagskringle prøv hellere den =D kurt - 2008-02-14 01:19:47 Er det Winerbrøds dej på dåse? er der ikke nogen der har en rigtig opskrift? susan - 2007-10-16 10:06:38 Og hvad skal man så lige bruge denne halv færdige opskrift til?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne