Wienerbrødsstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Røres sammen til en klistret dej, læg dejen på bagefolie og bred den ud til en firkant, ca. 1/2 cm høj, læg hindbærsyltetøj på den ene halvdel af dejen – eller læg creme først og dernæst syltetøj. Fold bagefolien henover - så den halvdel uden fyld dækker den anden, tryk dejen lidt til i kanten – og skrab så forsigtigt, så dejen løsner sig fra bagefolien.
Wienerbrødsstangen hæver 1/2 time, inden den bages 15 min. ved 200 grader.
Når den er afkølet kan der smøres eller sprøjtes chokoladeglasur på.
evt. chokoladeglasur af: 5 g usødet kakao (gerne Valrhona) 1/2 tsk Sød 1 knsp vanillekorn eller lidt vanilleessens ca. 1 tsk vand. Røres til en lind 'glasur'. Evt. creme af: 100 g mælk 10 g vanille buddingpulver lidt Sød Kan koges op i micro-ovnen (ca. 1 1/2 min) til en fast creme – køles lidt af før brug. |
|
Opskriften er vist 32281 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-02 18:28:45 Det kunne I vel have læst jer til, ud fra opskriften - at det ikke var en helt normalt wienerbrød.. Frederikke - 2010-09-12 10:31:04 Føj for den altså! Dette har INTET med en wienerstang at gøre! SÅ kunne du jo have skrevet DIET/Sukkerfri foran. Meget misvisende Line B. - 2009-06-03 16:15:51 Det er en dårlig forklaring på hvad man skal gøre det kan gøres bedre... charlotte - 2008-02-26 17:00:53 Nej det her ligner en opskrift fra DDV (de danske vægtkonsulenter) Og der bruges næsten ingen mel i de opskrifter, da det indeholder en masse kulhydrater. Så 35g er sikkert rigtig nok :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 det må da være 350 g mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne