Kylling i sur-sød sovs 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekødet skæres i strimler og svitses på panden i olie. Tilsæt salt, peber og det hakkede løg. Lad det simre en lille smule og tilsæt agurk, tomat og ananas. Rør forsigtigt, så grøntsagerne ikke går i stykker.
Sovsen laves, hældes over kødblandingen og det hele koges op et par minutter. Serveres f.eks. med ris til. |
|
Opskriften er vist 92755 gange,
og udskrevet 2922 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2011-09-07 13:34:34 Kanon opskrift :D Jeg brugte basmati ris som tilbehør, vildt lækkert :) - jeg synes sovsen bliver bedst når man starter med at koge vand og tomatpure op. Sarah - 2008-10-29 19:57:29 ret godt. jeg brugte frisk ananas og frisk ingefær- superlækkert. lise lykke - 2008-08-14 19:45:55 en super god, sund, billig , nem og hurtig ret. det bliver en af vores favoritter fremover. selv ungerne jublede over maden. jeg serverede løse ris og en gryde kogte grønsager til. UHM inge - 2007-05-03 21:07:33 ingefär ville jeg bruge frisk fint revet Joy - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig fin sovs, til den gode kok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne