Spinatboller (Gnocchi Verdi) Gnocci
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
I en tykbundet gryde varmes smørret og den optøede spinaten vendes i smørret. Spinat damper nu fri for væde.
Ricottaosten hældes i og retten snurre i 3 - 4 min.
Indholdet af gryden hældes over i et stort fad og de letpiskede æg tilsættes
sammen med mel, 75 gr parmesan, salt, peber og muskat.
Det hele stilles i køleskabet i en times tid indtil gnocci-dejen er fast og nem at håndtere.
I en stor gryde koges letsaltet vand op og holdes kogende.
Hænderne gnides med lidt mel og der rulles boller af det der svarer til 1 spiseske, disse boller koges forsigtigt i vandet i 5 - 8 min., indtil de hæver
ganske let.
Bollerne tages op af det kogende vand med en hulske.
I et smurt ildfastfad fordeles bollerne, de dryppes med lidt smeltet smør og
de bages i ovnen i ca. 5 min, resten af osten drysses over og de "steges" i
ovnen indtil osten er smeltet.
gnicchi skal serveres så varme som muligt.
|
|
Opskriften er vist 16141 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2012-11-28 09:24:11 dejlig opskrift. nogen der ved om ricottaen kan udskiftes med noget andet? anonym - 2009-01-27 00:19:36 Jeg lavede en halv portion og fik nok til 4 severinger. Dejen var noget 'klæ' i det så jeg dyppede de små boler i mel og kunne derved forme dem. Dette en en relativ arbejds intensiv opskrift men resultatet blev helt fantastisk! De kan så absolut anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne