American pie
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
sigt hvedemel og sukker i en skål. smuldr smørret i til konsistens som reven ost, saml dejen med æggeblommer og pak dejen ind i film. lad dejen hvile i 20 min i køleskabet inden den rulles ud og lægges i en tærteform ca. 20 - 22 cm i diameter.
læg bagepapir i tærteformen (på dejen) og fyld op med bønner så siderne holdes på plads under bagningen denne forbages i ca 20 min ved 180 G, fjern bønner og bagepapir og bag yderlige 5 min.
varm sirup op til kogepunktet i en gryde. tag gryden af varmen og lad køle lidt af.
pisk smør og sukker sammen tilsæt æggene et af gangen under piskning rør sirupsblandingen og vanillesukker i dejen
fordel nødderne i tærtebunden og hæld massen over
Dæk tærten til med alufolie og bag den ca 25 min ved 180 G. fjern alufolien og bag yderlige 20 - 30 min.
serveres med creme fraiche eller vaniljeis |
|
Opskriften er vist 27313 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (38 stemmer) |
|
Kommentarer jens - 2010-07-27 13:56:21 skal der flormelis eller sukker først? kirsten G. - 2007-03-18 10:47:20 Dejlig dessertkage. Købte færdig dej til bunden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne