Kebab, Iransk
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Oprindelsesland : Iran Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i fingertykke strimler.
Bland marinaden. Læg lødstykkerne i en skål, hæld marinaden over, dæk med folie, og lad skålen stå i køleskabet mindst 6 timer, gerne til næste dag. Tag Kødstykkerne op af marinaden, tryk dem let tørre, evt. i køkkenrulle. Sæt stykkerne på spiddene på den lange led. Pres kødstykkerne sammen så de danner en fast stabel. Pensl dem med olie. Læg spiddene på risten over bradepanden ca. 15 cm. fra grillelement, og gril dem ved stærk varme 250-300 grader, i 3 - 4 min. eller til de er brune. Vend spiddene når halvdelen af tiden er gået, pensl med marinaden og server straks. |
|
Opskriften er vist 34487 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Lykke - 2015-01-05 13:35:56 Det er ikke nok øl i. Smager ikke af at jeg bruger statens penge til retten, men det er nu godt til at kaste efter Helle du ved. zahra - 2011-10-18 12:53:59 ja det skal den helt sikkert og det smager giga meget godt er fra iran / afghanistan Iman - 2008-09-28 13:01:38 Løgssaft består af du skal blende løg og tage saften. Til maria maria - 2007-06-02 10:49:00 hvordan laver man løgsaft? Mitra - 2007-05-27 12:17:00 Behtarin khaza ;) Mitra - 2007-05-27 12:16:42 mmm... Det bedste... samu - 2007-03-29 02:35:12 iransk mad er virkelig godt..:) mary-kate - 2005-01-01 01:01:01 er det bedst jeg ved Sarah - 2005-01-01 01:01:01 Man skal da have iranske ris til!!!! Rezgar - 2005-01-01 01:01:01 smager bedre en man kan ønske sig Daniel - 2005-01-01 01:01:01 smager mega godt freja - 2005-01-01 01:01:01 man skal spise med ske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne