Tonato de vitello
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Vask grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde med ca. 3 l. vand. Tilsæt krydderier og bring det i kog.
Når vandet koger tilsættes kødet. Lad det småkoge i ca. en time og 40 minutter. Gryden tages af varmen og afkøles med kødet i. Når kødet er afkølet skæres det i tynde skiver og lægges på sprød salat. Tundressing: Kom æggeblommer, æggehvider, kapers, tun sardeller og citronsaft i en blender, tilsæt olie lidt ad gangen. Tundressingen smages til med salt og peber. Normalt kommes dressingen oven på kødet, men til madpakker vil jeg anbefale, at man kommer den i et lille bæger, så man først hælder dressingen på, når retten skal spises. På den måde undgår man, at salaten bliver blød. |
|
Opskriften er vist 30067 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager bedst, hvis dressingen hældes på i god til. Server så i stedet grøn salat til og hjemmebagt brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne