Tonato de vitello

Tonato de vitello, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 bladselleri
2 løg
2 gulerødder
1 bdt.kruspersille
1000 g.kalvekød (inderlår)
2 Æggeblommer, pasteuriseret
150 g.tun i olie
50 g.kapers
2 sardeller
1.5 citron Saft heraf
 olie
 salt
 peber
 laurbærblade
 peberkorn
 
Opskrift:
Vask grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde med ca. 3 l. vand. Tilsæt krydderier og bring det i kog.

Når vandet koger tilsættes kødet. Lad det småkoge i ca. en time og 40 minutter. Gryden tages af varmen og afkøles med kødet i. Når kødet er afkølet skæres det i tynde skiver og lægges på sprød salat.

Tundressing:
Kom æggeblommer, æggehvider, kapers, tun sardeller og citronsaft i en blender, tilsæt olie lidt ad gangen. Tundressingen smages til med salt og peber.

Normalt kommes dressingen oven på kødet, men til madpakker vil jeg anbefale, at man kommer den i et lille bæger, så man først hælder dressingen på, når retten skal spises. På den måde undgår man, at salaten bliver blød.





karakterer:
Opskriften er vist 30109 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager bedst, hvis dressingen hældes på i god til. Server så i stedet grøn salat til og hjemmebagt brød.