Ribssyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De ribbede, skyllede ribs og vandet bringes i kog.
Sukkeret drysses i. Syltetøjet gives et opkog. vaniljesukker og Atamon tilsættes. Syltetøjet skummes, hældes på glas der lukkes. |
|
Opskriften er vist 158845 gange,
og udskrevet 3074 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-07-19 16:13:36 alt for meget sukker i opskriften Uni - 2018-12-12 15:01:35 hvor lang tid skal det kogest mikkel - 2012-11-18 16:50:18 skær lidt ned på sukkeret. tilsatte appelsinsaft istedet for vand. det blev rigtig godt. lavede et enkelt glas med lidt hakket ingefær i. Det synes de voksne er fantastisk. Lise - 2012-02-14 20:48:32 Brug syltesukker. Det jævner marmeladen. Rikke - 2011-02-22 10:41:37 prøvede med ribs der havde været i fryseren. tilsatte en smule mindre vand og sukker og hældte væde fra og på flasker til det havde den konsistens der var bedst :-) smager rigtig godt.. Charlotte - 2011-01-15 09:40:11 Med 150 g hindbær og lidt ekstra marmelit, får denne opskrift fuld point af mig :-) Kent - 2010-07-16 13:10:55 Ang kommentar fra Villy: nej, så sprimger det i luften. Villy - 2009-08-08 23:35:23 Kan syltetøjet fryses? anonym - 2009-07-16 21:25:24 Jeg bruger næsten ingen vand men så bliver det også rigtig lækkert. Line_73 - 2007-12-28 22:03:23 Med melatin og rigtige vanillekorn, får denne opskrift 10 points af mig. Hele familien er vild med det, og jeg har derfor brugt denne opskrift flere gange. Per - 2005-01-01 01:01:01 Bruger du meget modne bær skal du regne med at tilsætte noget rød melatin, gem en ½ kop sukker og rør melatinen op i, og rør det i bærene og lad det så koge 2 min. yderligere. Har du kogt en syltetøj som er blevet for tynd kan den koges op igen, og tilsættes melatin. Tine - 2005-01-01 01:01:01 smager godt, men er alt for tyndt Per - 2005-01-01 01:01:01 Der blev ca 1½ l. syltetøj ud af denne portion. wernberg - 2005-01-01 01:01:01 At det skum der dannes fjernes med fx en spiseske jan larsen - 2005-01-01 01:01:01 hvad menes med skummes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne