Ribssyltetøj

Ribssyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ribssyltetøj, billede 4 Ribssyltetøj, billede 1 Ribssyltetøj, billede 2 Ribssyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
650 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
De ribbede, skyllede ribs og vandet bringes i kog.

Sukkeret drysses i. Syltetøjet gives et opkog. vaniljesukker og Atamon tilsættes.

Syltetøjet skummes, hældes på glas der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 159099 gange,
og udskrevet 3076 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13785 (3282 kcal)
KJ pr. Portion 13785 (3282 kcal)
Vægt ialt 1904 gram
Vægt pr. Portion 1904 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 724 KJ (172 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 41.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-19 16:13:36
alt for meget sukker i opskriften

  -   2018-12-12 15:01:35
hvor lang tid skal det kogest

  -   2012-11-18 16:50:18
skær lidt ned på sukkeret. tilsatte appelsinsaft istedet for vand. det blev rigtig godt. lavede et enkelt glas med lidt hakket ingefær i. Det synes de voksne er fantastisk.

  -   2012-02-14 20:48:32
Brug syltesukker. Det jævner marmeladen.

  -   2011-02-22 10:41:37
prøvede med ribs der havde været i fryseren. tilsatte en smule mindre vand og sukker og hældte væde fra og på flasker til det havde den konsistens der var bedst :-) smager rigtig godt..

  -   2011-01-15 09:40:11
Med 150 g hindbær og lidt ekstra marmelit, får denne opskrift fuld point af mig :-)

  -   2010-07-16 13:10:55
Ang kommentar fra Villy: nej, så sprimger det i luften.

  -   2009-08-08 23:35:23
Kan syltetøjet fryses?

  -   2009-07-16 21:25:24
Jeg bruger næsten ingen vand men så bliver det også rigtig lækkert.

  -   2007-12-28 22:03:23
Med melatin og rigtige vanillekorn, får denne opskrift 10 points af mig. Hele familien er vild med det, og jeg har derfor brugt denne opskrift flere gange.

  -   2005-01-01 01:01:01
Bruger du meget modne bær skal du regne med at tilsætte noget rød melatin, gem en ½ kop sukker og rør melatinen op i, og rør det i bærene og lad det så koge 2 min. yderligere. Har du kogt en syltetøj som er blevet for tynd kan den koges op igen, og tilsættes melatin.

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt, men er alt for tyndt

  -   2005-01-01 01:01:01
Der blev ca 1½ l. syltetøj ud af denne portion.

  -   2005-01-01 01:01:01
At det skum der dannes fjernes med fx en spiseske

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad menes med skummes