Ostepølsehorn

Ostepølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
150 g.smør
2 dl.mælk
50 g.gær
2 æg
2 tsk.salt
32 cocktailpølser
50-75 g.reven mozzarellaost
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
I en gryde lunes mælken til den er fingervarm. Det vil sige, at den må ikke være varmere, end at man kan stikke sin lillefinger ned i mælken uden at brænde sig.

Hæld mælken i en skål og rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt mel, smør, æg og salt, mens I rører godt rundt. Ælt dejen godt igennem og del den i fire.

Hver portion dej rulles ud til en rund pandekage, som skæres ud til 8 trekanter. Læg en cocktailpølse og et drys mozzarellaost på den brede ende af hver trekant og rul dejen sammen om pølsen mod trekantens spids.

Sæt hornene på en plade med bagepapir og stil dem til hævning med et viskestykke henover i ca. ½ time.

Hornene pensles med æg og bages på nederste rille i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter til de er gyldne.

Serveres lune





karakterer:
Opskriften er vist 31669 gange,
og udskrevet 1147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-26 23:21:12
super gode, men som allerede nævnt lidt mere mel skal der til :-) fik scoret mange point !

  -   2010-09-20 10:25:49
De er også super gode selvom man glemmer at købe ost he he

  -   2009-01-04 19:31:07
de er super nemme, men lidt mere mel skal haves da dejen ellers bliver lige klistret nok. Vi prøed med revet cheddar ost o stedet farvoritten hos min kæreste og de faldt i god jord super lækre....

  -   2005-01-01 01:01:01
"hornene" kan godt tåle lidt mere mel. Lav dobbelt for de er rigtige goe at have i fryseren.