Ristet havregryn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret på en stor pande. Rist havregrynene sprøde og gyldne med sukkeret under stadig omrøring. Hæld dem til afkøling på en tallerken.
Tips: Er supper oven på en gang koldskål en varm sommerdag |
|
Opskriften er vist 216566 gange,
og udskrevet 1439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (150 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-06-29 12:14:25 Super opskrift. Man kan sagtens nøjes med 30 g smør og 30 g sukker til 2 dl havregryn! anni1709 - 2018-06-15 19:13:31 Kan man også tør-riste havregryn? Hilsen Anni.f Randi - 2017-11-14 08:52:16 Kan man måske bruge honning i steden for sukker ? anonym - 2017-05-15 17:02:19 Man kan IKKE undvære smør (: Albert - 2015-09-12 11:39:13 Je bruger 50 gram kokusfedt og 4-6 spiseskeer sukker til 3-4 håndfulde gryn. Eftersom jeg bor i Sverige har jeg nu desuden rig adgang til blåbær der tilføres de sidste minutter af ristningen. Egner sig godt som topping til yogurt. Michael Hansen - 2015-05-28 15:40:06 der kan eventuelt tilsættes extra smør for at undgå at den sætter sig hvis man er lidt doven til at rører, efter en afkøling kan en skål med køkken rulle absorbere rest smør uden støre problemer, dog tager det jo så lige en lille times tid, men det klare stortset sig selv anonym - 2014-06-22 16:59:50 HUSK at bevæge rundt i massen under afkøling da den ellers sætter sig fast i store flager/ klumper mig - 2012-10-26 13:04:21 det er en super god opskrif, jeg lykkedes med den ;-) Gert - 2012-08-30 15:50:50 Kan huske vi fik det meget da jeg var dreng med mælk på til morgenmad... Det var ren ganeguf ;-) tea - 2012-07-22 09:50:45 de er også gode på youghurt anonym - 2012-05-26 18:56:42 Man kan ikke bare riste havregryn så brænder de på. Anja - 2011-09-08 17:28:52 Super opskrift. Vi bruger den dog bare som "mysli" til vores ymer. Smager godt med lidt vanillie og hakket mandler. anonym - 2011-04-03 11:43:01 kan man godt undvære sukker??? og smør??? altså kun havregryn... ? Erling - 2010-06-30 21:16:10 Rigtig godt til koldskål,kærnemælksuppe m.m. anonym - 2009-08-15 19:07:53 Genialt oven på koldskål (: Kammerjunker kan blive lidt trættende i længden - men ristede havregryn er et hit! Helle Jensen - 2008-01-04 23:04:43 Super godt og hurtig at lave. Har lige brugt det i stedet for rasp i en æblekage. jan - 2005-01-01 01:01:01 smør kan sagtens undværes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne