Vitello tonato
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Kog lårtungen i vand tilsat peberkorn, laurbærblade og salt ca. 50 min. køl kødet ned og gem lidt kalvesuppe til tunsaucen.
I en blender kommes ansjoser, kapers, løg, æg, sennep, blend og tilsæt langsomt olien, tilsidst kalvesuppen der tilsættes så den hverken bliver for tyk eller tynd. Rør et ½ bundt hakket persille i saucen og hæld det over tyndtskårne skiver af lårtungen. Pynt med duske af persille og citron.
Server med solmodne tomater og sorte oliven.
|
|
Opskriften er vist 24360 gange,
og udskrevet 769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2008-04-29 22:04:49 Der står ikke noget om hvornår tunen skal i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne