Grillkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skyl og skrub kartoflerne, og forkog dem i vand med lidt salt i ca. 7-10 min. Kartoflerne skal være næsten helt møre. Hæld kartoflerne til afdrypning i en sigte. De skal være helt tørre.
Skær kartoflerne over på tværs, sæt dem på et grillspyd, og steg dem på grillen i ca. 10 min. Vend dem af og til. Drys salt på ved servering. Tips: Læg træspyddene i koldt vand en times tid før brug - så tåler de bedre den stærke varme fra grillen. |
|
Opskriften er vist 22002 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne