Abrikossorbet
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Udblød abrikoserne i vandet natten over. Sigt vandet fra og kom det i en tykbundet gryde sammen med det huggede sukker. Bring det i kog og lad det koge kraftigt i 2-3 min. Tag det af blusset og rør citron- og limeskallerne, der er snittet meget fint uden det hvide, i siruppen.
Kom de udblødte abrikoser i en blender. Blend dem til puré og tilsæt siruppen i en tynd stråle. Sigt puréen, rør citronsaften i og lad det køle af. Stil den kolde puré i fryseren og lad den fryse til en grødet masse. Pisk æggehviderne meget stive og pisk dem i den frosne abrikospuré for svag hastighed med en elpisker. Frys nu den færdige sorbet. (Kan laves i god tid i forvejen, hvis du har plads i fryseren)
|
|
Opskriften er vist 20999 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-21 11:53:02 Er der nogen der kan forklare, hvorfor der skal bruges hugget sukker, og ikke almindelig stødt?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne