Kebab á la turque
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i mundrette stykker.
Bland marinaden og tilsæt knust hvidløg.
Hæld den over kødstykkerne, og lad dem stå et par timer.
Pil løgene, hæld kogende vand over dem, og lad dem stå nogle minutter. Tag dem op. Skyl peberfrugter, befri dem for frøstol og kerner, skær dem i firkanter. Skyl og tør tomaterne. Tag kødstykkerne op af marinaden, og sæt dem skiftevis, løg, kødstykker og peberfrugt og tomat på spiddene. Pres det nænsomt sammen så det danner en stabel. Læg spiddene på risten over bradepanden, og grill dem ca. 15 cm. fra grill-element, i en meget stærk varm ovn, 250 grader i 5 - 7 minutter. Ven spiddene et par gange, og pensl hver gang kødstykkerne med marinaden. Servér straks. |
|
Opskriften er vist 19462 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer muhammed - 2005-01-01 01:01:01 det smager som jødekager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne