Pistacieis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Pistaciemasse Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt pistaciemasse. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig og vend først fløden og dernæst æggehviderne i. Hæld pistacieblandingen i en springform og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer.
|
|
Opskriften er vist 33151 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Gastrosvend - 2013-04-14 18:04:20 1 dl pistacie kan være alt fra 50-150g Det afhænger jo om det er hakket eller ikke hakket nødder. L..Skov - 2010-07-30 16:36:54 Man kan da ikke bare skrive 1 dl pistaciemasse uden at redgøre for hvad det består af og evt. hvordan man laver det. Min mistanke køre på at der menes Odence grøn marcipan masse men hvis det skal være god og rigtig pistacie is så er det frem med de usaltede pistacie nødder. anonym - 2010-07-09 16:04:09 Denne må jeg bare prøve.. tilsætter dog marcipan og hakket chokolade også cj - 2006-12-01 20:29:37 rigtig god op skrift , brugte så 50 g grov hakket mørk chokolade for at isen ikke skulle blive for kedelig at sidde og spise Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Pistaciemasse kan købes i de fleste supermarkeder. Ligger som regel ved siden af marcipanen. Krølle - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan får man pistacie masse stubbing - 2005-01-01 01:01:01 pistaciemasse hvor finder man det???? Sommerpigen - 2005-01-01 01:01:01 Kan kun tilslutte mig den første udtalelse - kanon slikkerrisens - 2005-01-01 01:01:01 den er vild god, både smag og konsistens er perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne