Grillet sværdfisk med mynte-mango chutney
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør mynten og pil de groveste stilke fra. Snit chilierne i mindre stykker. Skræl mangofrugten og skær kødet i mindre stykker. Blend mynte med chili og limesaft et øjeblik, tilsæt derefter mangokød, olivenolie og rørsukker og blend, til chutneyen er jævn, men stadig lidt grov. Smag omhyggeligt til med salt.
Pensl sværdfisken med olie på begge sider og drys med salt. Grill fisken på en grillpande 1-2 min. på hver side, og tag den af panden. Drys med salt og peber. Lad sværdfisken hvile under alufolie et par min., så den kan samle sig. Server med basmatiris. |
|
Opskriften er vist 13346 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne