Cornbread med jalapeno og ost
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mælk, æg og olie sammen i en skål. Deri sigtes majsmel, hvedemel, salt, sukker og bagepulver. Rør hurtigt sammen med en gaffel. Hak jalapeno, rør forsigtigt jalapeno, majs og ost i dejen. Hæld det i et smurt ovnfast fad. Bag i 40 min ved 180-200 grader.
|
|
Opskriften er vist 26209 gange,
og udskrevet 1078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Sarahsno - 2011-04-12 15:35:29 Det er frysegnet;0) Ulla - 2008-01-13 17:16:16 Kan brødet fryses eller laves i forvejen og så varmes op, når det skal spises? Skal det serveres koldt,lunt eller varmt? kok - 2005-01-01 01:01:01 andre meltyper og ostetyper også god. Majskerne formidable. Godt slutprodukt, Araceli - 2005-01-01 01:01:01 Den smager meget godt!! mine gæster var meget glad for det anonym - 2005-01-01 01:01:01 lækert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne