Corn bread (amerikansk majsbrød)
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sigt de tørre ingredienser. Smelt og afkøl margarinen. Bland margarine, mælk og æg. Tilsæt forsigtigt de tørre ingredienser og rør hurtigt med en gaffel.
Hæld det hele i et passende fad og bag i 20-25 min ved 220 grader C. alm. ovn. Skæres i firkanter på 4x4 cm. Spises som tilbehør til de fleste hovedretter. Tips: Spises som tilbehør til de fleste hovedretter. Især godt til "chili con carne med fars". |
|
Opskriften er vist 102449 gange,
og udskrevet 2156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2010-10-06 20:44:54 Jeg prøvede den igen idag med alm (fint) majsmel istedet for majsgryn - det blev meget bedre - kan varmt anbefales, dog stadig ikke så godt som så meget andet brød jeg har prøvet... annette - 2010-09-27 09:39:53 kan man bruge alm majsmel ? altså fint majsmel ? Per - 2010-09-19 13:18:48 Som groft majsmel har vi brugt den der heder majsgryn, og formen måler 22x22 cm. Maj-Britt - 2010-04-19 12:00:34 Brødet er super nemt at lave, og smager rigtig fint til de fleste kødssovs retter. Joan - 2007-07-19 19:00:57 dette brød er bare super. jeg er vild med det til kylling især. kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne