Brombærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm forsigtigt brombærrene langsomt op i mindst muligt vand og kog dem helt stille i 10 min.
Tilsæt citronsyre og sukker. Rør forsigtigt til sukkeret er smeltet, kog videre på laveste varme endnu 10 min. Tag gryden af varmen, tilsæt atamon, hæld på syltetøjsglas, sæk med et rent viskestykke og vent med at lukke dem til næste dag. |
|
Opskriften er vist 107967 gange,
og udskrevet 2508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (78 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2016-09-04 08:59:56 Min marmelade så meget tynd ud, så jeg lod det koge en del ind. Det er blevet ret fast, så næste gang skal det nok ikke koge helt så længe, så passer konsistensen formentlig. Susanne - 2011-09-11 15:46:44 Lavede af det halve. Mit blev også tyndt, men tog lidt saft fra og rørte op med kartoffelmel og i marmeladen. Den blev fin og lækker i konsistens anonym - 2011-09-07 17:00:11 hvor meget atamon skal der i? Ib Nielsen - 2010-08-29 17:49:42 Vi har lavet af 1 kg brombær og brugt 1 kg syltesukker og det er meget tyndt. Om vi kan koge det op igen og tilsætte mere syltesukker, så det bliver marmelade, hvad synes i vi skal gøre. Venlig Hilsen Ib Nielsen. anonym - 2010-08-07 15:19:33 ja, det skal eksempelvis atamon i. Ellers holder den ikke mere end få dage i køleskabet stephanie - 2009-05-23 16:21:45 det smager rigtig dejligt....:-) Per - 2005-01-01 01:01:01 Der blev ca 1 l. syltetøj anna - 2005-01-01 01:01:01 er det absoæut nødvendigt ast komme konseveringsmiddel i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne