Sandwich boller / brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Det hele æltes sammen. Æltes glat og hviler i 20 minutter.
Deles i boller og rulles pænt runde.
Dyppes evt. i sesamfrø eller birkes
Sættes på plade med god afstand og hviler i ca. 5 minutter.
Trykkes flade og hæves til dobbelt størrelse.
Bages ved 250o i forvarmet ovn til de er lysebrune.
Tips: Til brød kommes dejen i passende form, hæves til dobbelt størrelse og bages ved 225o i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 47290 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (110 stemmer) |
|
Kommentarer V - 2018-02-13 14:27:09 Der skal flere detaljer. Der står ikke selve opskriften med en gærdej som er en vigtig del af opskriften. anonym - 2012-01-21 08:56:56 Utrolig kedelige. anonym - 2011-09-13 10:09:17 står jo også 1/3 L vand som er 3,333333 DL du brugte 8dl så burde det være klart der er for lidt mel anonym - 2011-07-18 20:24:09 1/3 liter vand,hvor meget du med det er? for jeg brugte ca 8 dl vand og det er alt for lidt mel i forhld til det, men de er ellers meget nemme at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne