Sildehaj med nye kartofler og gønsager
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
majsolie, citronsaft og presset hvidløg blendes sammen. Sildehajsteaks lægges i en plastpose og marinaden hældes over, marineres i 2-3 timer. Efter 3 timer hældes marinaden fra (marinaden gemmes til sauce) og vend haj- eller laksesteaks i mel krydret med salt og peber. Steg steaksne i smør på en stor pande ved svag varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Stykkerne lægges i et fad og holdes varme i ovnen. Rist løgskiverne i resterne på panden (lidt ekstra majsolie kan tilsættes efter behov) og læg de skiveskårne tomater ved, hvorefter marinaden hældes over. Lad saucen koge godt igennem og hæld den herefter over steaks stykkerne i fadet inden servering. Serveres med nye kartofter, grønsager og brød. |
|
Opskriften er vist 31622 gange,
og udskrevet 712 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen - 2019-06-23 05:36:07 Nem og god opskrift, man selv kan digte videre på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne