Cognacsovs

Cognacsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.cognac
2 dl.portvin
3 dl.fløde
 Knust Madagaskarpeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned.

Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagaskarpeber.





karakterer:
Opskriften er vist 22618 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager okay