Fyldte squash med oksekød
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær squash igennem på langs. Skrab indmaden ud med en ske, så skallerne er ca. 1 cm. tykke.
Hak squashkødet groft. Skær løget i tern og svits det i smørret på en pande. Tilsæt oksekødet og lad det svitse med, til det har skiftet farve. Kom tomatpuré, squashkød, hakket basilikum og oregano på panden og lad det stege et par min. ved stærk varme, så væden fordamper. Tag panden fra varmen og rør creme fraichen i og smag til med salt og peber. Anbring squashskallerne i et ovnfast fad, og fordel fyldet i dem. Drys rasp og revet ost over. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter til osten er smeltet og squashene er møre. Server med flutes til. |
|
Opskriften er vist 348810 gange,
og udskrevet 18534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Uhrskov Hansen - 2021-09-04 15:28:47 Det er blevet en af mine ynglingsretter. MUMS. Susanne - 2019-08-23 17:19:55 Kan de fryses ned? Annette S. Jakobsen - 2019-08-05 06:59:55 Arbejdstid ca. 1 time Vivi - 2014-07-25 09:50:06 Fantastisk smag og konsistens. God ide med hvidløg 👍 kan helt klart anbefale at lade squashene trække i salt, imens kødet tilberedes. Mejsevej - 2014-05-02 22:59:35 Super lækkert. Selv børnene spiste det Bente - 2012-09-18 15:12:23 Hej Cill3 Ja da - squashen skal spises! Smager super godt. Husk at vaske squashen før du tilbereder den. cill3 - 2012-09-02 20:07:59 kan man spise squashen Maj Nielsen - 2012-08-23 13:17:49 Fordel ½ spsk. grov salt i hver skal og lad det stå og trække væde ud mens du laver fyldet. Aftør skallen for salt og væde med køkkenrulle inden fyldet tilsættes. Dette giver skallen bedre smag og den bliver ikke så splattet. Trine - 2011-08-18 07:49:03 Suuuuper lækkert! Jeg tilføjede lidt hvidløg, mums! Per - 2010-11-14 21:03:33 Det er nu squash, auberginer er blå/lilla anonym - 2010-11-12 15:40:21 Lækker ret..måske lidt misvisende at billedet som ledsager opskriften viser..Aubeginer ! ;-) lini - 2008-07-31 10:44:57 Bag de udhullede skaller ca. 10 min. i ovn, før de andre ingredienser tilsættes. kok - 2007-10-30 18:46:43 en god rat men jeg synes at fyldet er best fyld 10!!!! squash 6 Ann - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god! Hans Schmidt - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker - og meget nem at tilberede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne