Sur-sød sauce med annanas

Sur-sød sauce med annanas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 ds.Ananas
1 Peberfrugter
1-2 Løg
4 Springløg
1-2 Gulerødder
2 Tomater
2 Hvidløg
1 ds.Tomatpure
2 dl.Ketchup
5 spsk.Eddike
1 dl.Sukker
5 spsk.Fiske sauce nambla
 tsk.Peber
 tsk.Salt
6 spsk.Olie
 
Opskrift:
Top og bund skæres af peberfrugterne, og de deles på langs i 10 - 15 stykker. Løg skæres i skiver. Tomater deles på midten, og hver halvdel skæres i 4 stykker. Gulerødder skæres i stykker, der er 3 - 4 cm. lange og flækkes på langs 2 gange. Springløg skæres i stykker, der er ca. 4 cm lange. Ananas ringe deles i 4 stykker.

Olien varmes, i dyb stegepande eller wok, og hvidløget svitses. Tomatpure, ketchup, eddike sukker, fiske sauce, peber og salt kommes i panden og røres rundt i ca. 2 min. Alle grøntsagerne, kommes på panden og røres forsigtigt rundt i ca. 4 minutter.

Det er vigtigt, at grøntsagerne ikke steger for meget, de skal være





karakterer:
Opskriften er vist 20195 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god især til kylling