Sur-sød sauce med annanas og pepper
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
|
|
skær peberne ud i små stykker.
skær hver løg ud i 8 stk og skil lagene fra hinanden.
skær ananas ud i små stykker.
snit chili ud i meget små stykker.
opvarm jordnødde olien i en pande tilsæt løg og steg indtil de er bløde. Rør pepper, chili, ananas, ingefær og hvidløg i, steg ca. 30 sek.
rør soja sauce, vin, blomme sauce, eddike og sukker i.
tilsæt bouillon, bring det i kog og rettten simmer i 5 min.
bland mel sammen med 1 spsk vand. Skub grønsagerne til side.
Rør jævningen i.
Kog, rør rundt indtil saucen begynder at blive tyk.
smag til med salt og bring saucen i kog. Bland grønsager sammen med saucen og retten simmer 2-3 min.
rør sesamolie i og server.
|
|
Opskriften er vist 15956 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne