Friteret vilde ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Vilde ris Indsendt : |
|
|
Vilde ris friteres i meget varm olie til de popper op (det tager ikke lang tid), tag ikke for mange af gangen, da de så ikke popper op, hvis olien bliver for kold. Læg risene op på et stykke fedtsugende papir og drys med salt.
|
|
Opskriften er vist 20172 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne