Porre frites
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
|
|
Skær roddelen og det yderste af porrerne. Skær dem igennem på langs. Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Fjern de midterste blade - kernen - således at porrernes snitflader kan presses fladt mod spækbrædtet. Skær porrestykkerne på langs i meget tynde strimler.
Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til porrestrimlerne bliver spændstige. Tag dem op og lad dem dryppe af.
Kom dem så i 150 grader varm olie indtil de er gyldne. Drys salt på.
Lad porrestrimlerne dryppe af på køkkenrulle.
Beregn 2 porrer til 4 kuverter, når de friterede porrer bruges som "hjælp" i en for- eller hovedret.
|
|
Opskriften er vist 21985 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne