Porre frites

Porre frites, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 porrer
 vindruekerneolie eller solsikkeolie
 
Opskrift:
Skær roddelen og det yderste af porrerne. Skær dem igennem på langs. Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm. Fjern de midterste blade - kernen - således at porrernes snitflader kan presses fladt mod spækbrædtet. Skær porrestykkerne på langs i meget tynde strimler. Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til porrestrimlerne bliver spændstige. Tag dem op og lad dem dryppe af. Kom dem så i 150 grader varm olie indtil de er gyldne. Drys salt på. Lad porrestrimlerne dryppe af på køkkenrulle. Beregn 2 porrer til 4 kuverter, når de friterede porrer bruges som "hjælp" i en for- eller hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 21985 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu