Pocheret pighvar á la Nage med laksekaviar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Pighvar:
Pighvaren udskæres i 4 stykker à 125 g. De udskårne stykker lægges i en smurt gryde med salt, peber og 1 dl hvidvin. Dampes 5 minutter ved svag varme. Hviler 5 minutter. Saucen: Gulerødder og løg skrælles og skæres i tynde skiver. Urterne kommes i en gryde tilsat 4 dl. Hvidvin og koriander pakket i gaze. Fonden koges med låg ca. 10 minutter. Urterne sigtes fra og gemmes. Gazen med koriander kasseres. Vinsaucen piskes op med koldt smør og tilsættes de henlagte urter. Saucen smages til med salt og hvid peber. Friterede porrer: Porrerne vaskes godt og skæres i tynde strimler og friteres i den forvarmede olie til de er sprøde. Anretning: Pighvaren anrettes med saucen i bunden og pyntes med friterede porrer samt laksekaviar. |
|
Opskriften er vist 15600 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne