Friterede kæmperejer
Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mel og øl sammen. Stil blandingen til hævning i køleskabet i ca. 3 timer.
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Rens, skyl og skær porren i tynde strimler. Svits champignon og porre i olie i en kasserolle uden at det tager farve. Bland kold bouillon med kartoffelmel og soya. Pisk det sammen med champignon og porre og lad det koge et par minutter. Pil rejerne. Varm olien op i en kafferolle. Dyp rejerne i frituredejen og kog dem i fritureolien til de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Server rejerne straks sammen med saucen. Som tilbehør kan fx serveres løse ris og soya. |
|
Opskriften er vist 19308 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne