Totopos (Tortillachips)
Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Skær tortillaerne i fire dele, som derefter skæres halvt igennem, så man får otte trekanter.
Varm olien op til knap 200° og frituresteg dem til de er blevet lysebrune. Rør lidt rundt i dem af og til og sørg for, at alle tortillas bliver jævnt brune over det hele. Læg dem til afdrypning på fedtsugende papir og drys dem med salt og eventuelt reven parmesanost og cayennepeber. Serveres kolde sammen med Guacamole eller en chili-sauce. |
|
Opskriften er vist 12172 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne