Tempura dej

Tempura dej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
16 æggehvider
1 dl.risvin (evt. hvid portvin)
300 g.hvedemel
5 dl.vand
100 g.rismel
 
Opskrift:
Æggehvide, vand og vin piskes sammen. Rismel og hvedemel blandes og piskes ned i æggemassen. Denne dej skal bruges straks efter den er rørt sammen. Et emne dyppes i dejen. Dryppes af. Kommes herefter i hed friture. Kan fx. anvendes til fisk, krebsdyr, grøntsager, svampe m.m.





karakterer:
Opskriften er vist 29682 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu