Tempura dej
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvide, vand og vin piskes sammen.
Rismel og hvedemel blandes og piskes ned i æggemassen.
Denne dej skal bruges straks efter den er rørt sammen.
Et emne dyppes i dejen. Dryppes af. Kommes herefter i hed friture.
Kan fx. anvendes til fisk, krebsdyr, grøntsager, svampe m.m.
|
|
Opskriften er vist 29749 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne