Svampefondue med fjerkræ
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Skyl svampene, klip dem i mindre stykker og blød dem ud i en dl. håndvarmt vand.
Skyl og tør krydderurterne. Nip bladene af persillen. Bind persillestilke, rosmarin, timian og laurbærblade sammen med ufarvet bomuldsgarn.
Kom bouillon, svampe med deres udblødningsvand og krydderbuketten i en gryde. Lad det simre ca. 1/2 time.
Skær roden af champignonerne og skyld dem. Rens forårsløgende og skær dem i 4 cm. lange stykker.
Skær kyllingekød og kalkunfilet i 4 cm. lange stykker. Anret kødet på et par fade.
Hak persillebladene og peberkornene og rør det i cream fraichen. Smag til med salt og peber.
Tag krydderbyketten op af gryden. Hæld bouillonen i en fonduegryde og sær den på rechauden.
Stik kødet og grønsagerne på fonduegaflerne og lad det simre kort tid i bouillonen. Spis den krydrede cream fraiche til.
Tips: Tørrede svampe virker som et godt krydderi i både supper, saucer og gryderetter. Svampene bør skylles godt, da de ofte gemmer lidt sand og grus. Dernæst udblødes de i lidt vand, som kommes i gryden sammen med svampene. |
|
Opskriften er vist 10729 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne