Grillet sværdfisk med Cajun smør
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Oprindelsesland : Créole Indsendt : Red : |
|
|
Sværdfisk bøffer:
1) Forvarm grillen 2) Pensl sværdfisken på begge sider med olivenolie. Grill bøfferne 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber under grilningen. Tilberedningstiden kan varierere afhængig af bøffernes tykkelse. 3) Læg smørkuglerne på hver bøf. Stænk med citronsaft og server straks. Cajun smør: 1) Bland krydderier og hvidløg i en lille skål. Rør krydderiblandingen og det bløde smør sammen. Smag til med salt og citronsaft. 2) Form smørblandingen til små toppede kugler. Serveres med ovnstegte kartofler og hele syltede jalapeñoer. |
|
Opskriften er vist 18018 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne