Friterede rejer
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : |
|
|
Rejerne pilles og vendes i dejen, der er rørt af mel, øl og æggeblomme.
Olien opvarmes til 180º og steg rejerne gyldne (1-2 min.). Lægges på fedtsugende papir. Skal serveres varme. Kan evt. varmes i ovnen i et lag ved 225º max. Serveres med brød og kryddersauce. |
|
Opskriften er vist 19029 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Sjipsjap - 2007-11-02 18:27:26 der er en stavefejl sikkert... er 100% sikker på, at der ikke skal stå 2 dl med, men 2 dl mel... Luskelul - 2005-01-01 01:01:01 Der er ik anført mængden af MEL |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne