Grillet Makrel
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids makrellen hele vejen ned. Ikke så dybt, men hele vejen over.
Stil en pande på komfuret og kom en god klat smør i. Tilsæt krydderier, sukker og vineddike og rør det godt sammen. Lad smørret smelte sammen med krydderierne. Læg makrellerne i saucen og vend dem en gang så der også kommer sauce ind i fisken. Tag makrellerne op igen og læg dem på en bageplade og lad dem grille til de er færdige 250 grader C midt i ovnen ca 7 min på hver side. Server en salat af skivede tomater, løgskiver, mynte og lidt citronsaft. |
|
Opskriften er vist 47549 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-09-09 16:25:38 Vi var i tvivl om hvad der menes med "Rids makrellen hele vejen ned. Ikke så dybt, men hele vejen over" Vi gjore det at vi gave fiske flere små ridser i hver side, det er formentlig for at undgå at fisken buer op hvis den er frisk. måske det lige kan anes på billedet? joeson - 2005-01-01 01:01:01 Med mindre smør samt et par dildkviste indeni er den alletiders på gril |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne