Jordbærtærte med mazarinbund
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 90 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.
Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver. Vend til sidst de stift piskede æggehvider i. Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader C alm. ovn 25 minutter. Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld. Massen sprøjtes langs siden af formen hele vejen rundt, og sættes i ovnen i endnu 15 minutter. Hak chokoladen groft og drys den på den varme kagebund, vent et øjeblik til chokoladen bliver blank og pensel så den smeltede chokolade den ud over kagen. Rør kagecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden til flødeskum. Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet. Til slut halveres jordbær og fordeles på kagen. |
|
Opskriften er vist 65712 gange,
og udskrevet 1129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dan Eiby - 2015-05-07 20:02:03 De er bare helt fantastisk. Den burde have karakteren 50 eller 100, ja den er bare helt fantastisk. Jeg bruge dog færdigkøbt kransekagemasse. Jeg holder geled over jordbærrene >> sætter den i køleskab til geleden er stiv. Venlig hilsen Dan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne