Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld olivenolie i en gryde og varm den langsomt op.
Kom æggeblommerne i en skål og tilsæt citronsaft og vand og pisk det godt. Sæt skålen med æggemassen i en gryde med kogende vand og pisk til det bliver cremet. Det tager et par minutter. Tag gryden af varmen og tilsæt olivenolien under omrøring. Tilsæt mere og mere olie indtil saucen bliver let og luftig. Krydr med salt, cayennepeber og finthakket basilikum. Krydr skrubberne med salt og vend dem i mel. Pisk æggene sammen i en skål og vend fileterne i massen. Vend dem til sidst i rasp og kom dem forsigtigt ned i den kogende olie. Kom tre ned ad gangen og lad dem blive i 1-1½ minut. Anret filetterne på tallerkener med en god portion sauce og pynt med en kvist basilikum. |
|
Opskriften er vist 18645 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne