Vegansk Bechamelsovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Der laves en opbagning af olie og mel, hvorpå væden spædes til lidt efter lidt. Sovsen koger igennem og smages til med salt og krydderier.
|
|
Opskriften er vist 33672 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2010-12-09 14:32:15 Opskriften virker vidunderligt, derudover: Nej, det er ikke vegansk hvis man bruger økologisk mælk. Økologi og veganisme har intet med hinanden at gøre. At være veganer betyder at man vælger ikke at spise nogle animalske produkter, heller ikke gelatine lavet af benmel, heller ikke mælk osv. Man skal ikke have mælk hver dag, man har godt af at få calcium hver dag og det kan man sagtens få som veganer, og man taber sig ikke automatisk af at være veganer. Vægttab er et resultat af at indtage mindre energi end man bruger, uanset om det så er bacon eller bønner. De eneste der tager skade af økologisk mælk er de køer der, uanset om de bliver fodret med økologisk fodder og får lidt græs nu og da, stadig ikke har noget videre herligt liv. (Og nej, det er ikke rigtigt hvordan de har det i reklamerne...) Conny - 2010-06-13 00:18:38 Jamen, jamen, at bruge økologisk mælk til opbagningen er vel også vegansk, ellers tror jeg at man er alt for "hysterisk", for man skal jo have mælk hver dag for knoglerne skyld o.s v. videre, så man ikke kommer til at ligne et lig med stort vægttab. Økologisk mælk, er der ALDRIG nogen der har taget skade af. Per - 2008-05-15 13:15:02 Bechamelsauce er da en hvid grundsauce og der er ikke ost i en rigtig bechamel, kommer du ost i en bechamel så har du en morneay sauce Anders - 2005-01-01 01:01:01 Sorry, men det her har altså intet med en bechamelsovs at gøre. Med al respekt for veganere sp er bechamelsovs unden ost er som kødsovs uden kød! Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Der kan smages til med lidt dijonsennep. Et par lauerbærblade er også gode. Brug hvid peber. ½ grøntsgsbouillonterning giver ekstra smag til saucen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne