Æblekranse
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Bland bagepulveret i melet.
Rør en jævning af melet
Bland salt, olie og æg i og lad dejen hvile 15 min.
Vask og skræl æblet.
Bor kærnehuset ud med en kartoffelskræller og skær æblet i ringe (skal gøres meget forsigtigt)
Dyp æbleringene i dejen og kog dem straks i varm olie.
Server dem varme, drysset med flormelis.
|
|
Opskriften er vist 10228 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne