Frølår, friturestegte
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Indsendt : Red : |
|
|
Optø frølårene.
Rør olien, salt og presset hvidløg sammen.
Frølårene trækkes heri ca. 30 min.
Lav i mellemtiden dejen: Melet røres med salt, mælk og creme fraiche. Pisk ægget i. Lad dejen hvile. Varm Olien. Tag frølårene op af marinaden og tør dem, med køkkenrulle, vend dem i dejen. Steg frølårene et par stykker af gangen i ca. 6 min., til de er gyldne og møre. Læg dem på fedtsugende papir og hold dem varme. Når alle frølårene er stegt, anrettes de på et fad. Pynt med friturestegt persille og citronbåde. Frølår kan serveres med en god salat og tomatsauce eller hvidløgssauce. |
|
Opskriften er vist 11153 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne