Porrefrites
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
|
|
Skær roddelen og det yderste af porrerne. Skær dem igennem på langs. Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Fjern de midterse blade - kernen - således, at porrernes snitflader kan presses fladt mod spækbrættet. Skær porrestykkerne på langs i MEGET strimler.
Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til de er spændstige. Tag dem op og lad dem dryppe af.
Kom dem i 150 grader varm olie til de er gyldne. Drys med salt.
|
|
Opskriften er vist 17084 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2024-12-08 15:12:58 Meget TYNDE strimler naturligvis. mig - 2005-01-01 01:01:01 hvad er MEGET strimler???!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne